Auto Aksesorë Albania është një sipërmarrje private, e cila u krijua më 1 Gusht 2020. Qëllimi jonë është të ofrojmë aksesorë dhe produkte të ndryshme cilësore për automjete brenda dhe jashtë vendit.
Fokusi jonë është tek cilësia e shërbimit, komunikimit dhe asistencës me klientët.
Shërbimi jonë konsiston online me dërgesa kudo në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni por dhe në Europë.
Auto aksesorë ofron aksesorë për interior, exterior, body kite, sisteme sigurie, sisteme ndriçimi, sisteme audio, vaj dhe solucione të ndryshme me çmimet më të arsyeshme në vend.
Përgjatë këtyre viteve ne ju kemi shërbyer mbi 20.000 klientëve nga qytete dhe shtete të ndryshme, duke na bërë lider në tregëtimin e aksesorëve të autmojeteve në vend.

Motoja jonë “Kënaqësia juaj është fitimi ynë më i madh”

Main Menu