• Pedana Audi Q8 (2019-2022)

  Pedana për Audi Q8 (2019-2022)
  Pedanat janë material tepër cilësor dhe përveç bukurisë janë dhe të forta për pesha dhe forcë të ndryshme që mund të vendosen mbi të.

  Pedanat janë 100% origjinale për Audi Q8 dhe jo universale dhe montohen në çdo autoservis.

  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Kamër parkimi

  Kamera është rezistente ndaj ujit dhe punon dhe në kushte atmosferike ekstreme..
  Ka kënd të rregullueshëm për shikimit, i cili ju lejon të rregulloni kamerën në një pozicion që është më i miri për ju, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e aksidentit.
  E lehtë për tu instaluar. Pajisur me kllapa të rregullueshme dhe 2 vida për instalim, kamera universale, me madhësi mini mund të përdoret për të gjitha llojet e automjeteve, si makina, kamionë, SUV, RV, etj.

  Kamër parkimi

  990 L1500 L
 • Prototargë me kamër

  Prototargë me kamër.
  Ju vjen në ndihmë gjatë parkimit të makinës tuaj.
  Pako ka të gjitha fishat e nevojshme për lidhjen e saj me Navi ose me monitor të jashtëm.

  Prototargë me kamër

  1590 L2500 L

Main Menu