• Body Kit për BMW X5 M

  Përshkrimi:
  Body kit për BMW X5 M (2018-në vijim)
  Body kiti përfshinë: parakolp, prapakolp dhe marmita.
  Materialet janë prodhim cilësor i garantuar.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt. Gjithashtu pjesët kanë nevojë të lyhen sipas pigmentit të bojës që makina juaj ka aktualisht.
  Ps: Mundësojmë montim dhe lyerje dhe jua dorëzojmë makinën të përfunduar.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Kamër parkimi

  Kamera është rezistente ndaj ujit dhe punon dhe në kushte atmosferike ekstreme..
  Ka kënd të rregullueshëm për shikimit, i cili ju lejon të rregulloni kamerën në një pozicion që është më i miri për ju, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e aksidentit.
  E lehtë për tu instaluar. Pajisur me kllapa të rregullueshme dhe 2 vida për instalim, kamera universale, me madhësi mini mund të përdoret për të gjitha llojet e automjeteve, si makina, kamionë, SUV, RV, etj.

  Kamër parkimi

  990 L1500 L
 • Prototargë me kamër

  Prototargë me kamër.
  Ju vjen në ndihmë gjatë parkimit të makinës tuaj.
  Pako ka të gjitha fishat e nevojshme për lidhjen e saj me Navi ose me monitor të jashtëm.

  Prototargë me kamër

  1590 L2500 L
 • Kompresor ajëri

  Kompresor ajëri CYCLONE
  Kompresori cilësor me një forcë të madhe fryrëse 300PSI, llamb emergjence gjatë emergjencave në orët e natës duke ju ndriçuar vendin përreth, 3 metra kabull që merr energji nga vendi i karikimit në makinë.

  Kompresor ajëri

  2490 L3000 L

Main Menu