• Pedana për Land Rover Discovery 3-4

  Përshkrimi:
  Pedana alumini për Land Rover Discovery 3-4
  Pedanat janë prodhim tepër cilësor ku bazamenti është hekur, shtesa kryesore e ekspozuar material alumini, i cili nuk nxihet nga dielli apo ndryshket nga uji si dhe mbështjellja e tyre nga material plastikë e temperuar.
  Pedanat janë 100% origjinale për modelin Land Rover dhe jo universale.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Kamër parkimi

  Kamera është rezistente ndaj ujit dhe punon dhe në kushte atmosferike ekstreme..
  Ka kënd të rregullueshëm për shikimit, i cili ju lejon të rregulloni kamerën në një pozicion që është më i miri për ju, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e aksidentit.
  E lehtë për tu instaluar. Pajisur me kllapa të rregullueshme dhe 2 vida për instalim, kamera universale, me madhësi mini mund të përdoret për të gjitha llojet e automjeteve, si makina, kamionë, SUV, RV, etj.

 • Prototargë me kamër

  Prototargë me kamër.
  Ju vjen në ndihmë gjatë parkimit të makinës tuaj.
  Pako ka të gjitha fishat e nevojshme për lidhjen e saj me Navi ose me monitor të jashtëm.

  Prototargë me kamër

  20 25 
 • Kompresor ajëri

  Kompresor ajëri CYCLONE
  Kompresori cilësor me një forcë të madhe fryrëse 300PSI, llamb emergjence gjatë emergjencave në orët e natës duke ju ndriçuar vendin përreth, 3 metra kabull që merr energji nga vendi i karikimit në makinë.

  Kompresor ajëri

  25 30 

Main Menu