• Kamër parkimi

  Kamera është rezistente ndaj ujit dhe punon dhe në kushte atmosferike ekstreme..
  Ka kënd të rregullueshëm për shikimit, i cili ju lejon të rregulloni kamerën në një pozicion që është më i miri për ju, duke ulur në mënyrë efektive shkallën e aksidentit.
  E lehtë për tu instaluar. Pajisur me kllapa të rregullueshme dhe 2 vida për instalim, kamera universale, me madhësi mini mund të përdoret për të gjitha llojet e automjeteve, si makina, kamionë, SUV, RV, etj.

  Kamër parkimi

  990 L1500 L
 • Kompresor ajëri

  Kompresor ajëri CYCLONE
  Kompresori cilësor me një forcë të madhe fryrëse 300PSI, llamb emergjence gjatë emergjencave në orët e natës duke ju ndriçuar vendin përreth, 3 metra kabull që merr energji nga vendi i karikimit në makinë.

  Kompresor ajëri

  2490 L3000 L

Main Menu