Kasetofona për çdo model makine duke filluar nga ato më të thjeshtët dhe deri tek sistemet me android. Kasetofonat janë universal dhe u përshtaten pothuajse të gjitha modeleve të makinave. Kasetofonat janë me bluetooth, usb, fm, fish aux, etj.

No products were found matching your selection.

Main Menu