Fiksja e zjarrit është aksesori që çdo përdorues makine duhet ta ketë me vete. Ajo vjen me përmasa të vogla dhe nuk zë shumë vend por ama ju shpëton makinën në rastet e zjarrit.

No products were found matching your selection.

Main Menu