• Parakolp GTD Golf 6

  Përshkrimi:
  Parakolp GTD për VW Golf 6 (2008-2012). Parakolpi është i kompletuar me maskarinë, grila dhe frexho.
  Materialet janë prodhim cilësor i garantuar.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt. Gjithashtu pjesët kanë nevojë të lyhen sipas pigmentit të bojës që makina juaj ka aktualisht.
  Ps: Mundësojmë montim dhe lyerje dhe jua dorëzojmë makinën të përfunduar.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Mbulese Makine Guard

  Mbulese Guard per modele te ndryshme automjetesh. Mbulese ka cilesi maksimale dhe eshte rezistente ndaj kushteve atmosferike. Mbulesa eshte:

  • kunder ujit
  • kunder lageshtires
  • kunder bores dhe ndrices
  • kunder diellit dhe pluhurit

  Pjesa e brendshme eshte me push

  Mbulese Makine Guard

  3990 L4500 L

Main Menu