• Parakolp GTI për Golf 5

  Përshkrimi:
  Parakolp GTI për VW Golf 5. Parakolpi shitet i kompletuar me: maskarinë, grilat anësore dhe grilat qëndrore, frexhot e parakolpit dhe tapat e larjes së fenerëve.
  Parakolpi ka material plastikë të butë, e cila bën të mundur që gjatë goditjeve të rikthehet në vend dhe nuk copëzohet.
  Parakolpi është i lyer me bojë astar dhe kërkon lyerje në pigmentin e bojës së makinës.

  Përdorimi: Parakolpi i shkon çdo golf 5 pavarësisht vitit të prodhimit.

  Montimi:
  Rekomandohen bojaxhi për lyerjen dhe vendosjen e tij.

Main Menu