• Parakolp GTI për Golf 5

  Përshkrimi:
  Parakolp GTI për VW Golf 5. Parakolpi shitet i kompletuar me: maskarinë, grilat anësore dhe grilat qëndrore, frexhot e parakolpit dhe tapat e larjes së fenerëve.
  Parakolpi ka material plastikë të butë, e cila bën të mundur që gjatë goditjeve të rikthehet në vend dhe nuk copëzohet.
  Parakolpi është i lyer me bojë astar dhe kërkon lyerje në pigmentin e bojës së makinës.

  Përdorimi: Parakolpi i shkon çdo golf 5 pavarësisht vitit të prodhimit.

  Montimi:
  Rekomandohen bojaxhi për lyerjen dhe vendosjen e tij.

 • Parakolp GTI Golf 6

  Përshkrimi:
  Parakolp GTI për VW Golf 6 (2008-2012). Parakolpi është i kompletuar me maskarinë, grila dhe frexho.
  Materialet janë prodhim cilësor i garantuar.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt. Gjithashtu pjesët kanë nevojë të lyhen sipas pigmentit të bojës që makina juaj ka aktualisht.
  Ps: Mundësojmë montim dhe lyerje dhe jua dorëzojmë makinën të përfunduar.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

Main Menu