• Pedana për Range Rover Sport 2006-2012

  Përshkrimi:
  Pedana alumini për Range Rover Sport 2006-2012
  Pedanat janë prodhim tepër cilësor ku bazamenti është hekur, shtesa kryesore e ekspozuar material alumini, i cili nuk nxihet nga dielli apo ndryshket nga uji si dhe mbështjellja e tyre nga material plastikë e temperuar.
  Pedanat janë 100% origjinale për modelin Range Sport dhe jo universale.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Pedana për Mercedes-Benz GL

  Përshkrimi:
  Pedana alumini për Mercedes-Benz GL për të gjitha vitit.
  Pedanat janë prodhim tepër cilësor ku bazamenti është hekur, shtesa kryesore e ekspozuar material alumini, i cili nuk nxihet nga dielli apo ndryshket nga uji si dhe mbështjellja e tyre nga material plastikë e temperuar.
  Pedanat janë 100% origjinale për modelin GL dhe jo universale.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

 • Pedana për Volvo CX60 (2008-2018)

  Pedana alumini për Volvo CX60 për modelet nga 2008-2018
  Pedanat janë material cilësor plastikë e temperuar me mbulesë alumini.
  Janë 100% për modelet e cx60 dhe jo universale, montohen lehtësisht pranë serviseve dhe përveç bukurisë mbajnë dhe peshën e këmbës sa herë që shkelet mbi të.

  Për çmimin ju lutemi na kontakoni në whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

Main Menu