• Pedana Audi Q8 (2019-2022)

    Pedana për Audi Q8 (2019-2022)
    Pedanat janë material tepër cilësor dhe përveç bukurisë janë dhe të forta për pesha dhe forcë të ndryshme që mund të vendosen mbi të.

    Pedanat janë 100% origjinale për Audi Q8 dhe jo universale dhe montohen në çdo autoservis.

    Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

    PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

Main Menu