• Body Kit për Range Rover Evoque

  Përshkrimi:
  Body kit për Range Rover Evoque nga 2016 në 2018
  Body kiti përfshinë: parakolp, prapakolp, bordura, kofano, parafango, maskarine, grila, frexho, marmita dhe detajet e tjera për t’i dhënë makinës tuaj një pamje totalisht ndryshme dhe me look të ri.
  Materialet janë prodhim cilësor i garantuar.

  Montimi:
  Montimin mund ta kryeni në çdo servis të afërt. Gjithashtu pjesët kanë nevojë të lyhen sipas pigmentit të bojës që makina juaj ka aktualisht.
  Ps: Mundësojmë montim dhe lyerje dhe jua dorëzojmë makinën të përfunduar.

  Çmimi:
  Për çmimin e tyre na kontaktoni në Whatsapp.

  PS: duke qenë se kemi luhatje të vazhdueshme të çmimeve kjo është arsyeja e mos publikimit të çmimit.

Main Menu