Sinjal pasqyre për Golf 5 / Passat

1300 L1700 L (-24%)

In stock

Përshkrimi:
Sinjal pasqyre për VW Golf 5 dhe Passat

Përdorimi: I shkon çdo modeli të Golf5 pavarësisht vitit dhe modelit Passat

Montimi:
Rekomandohet autoservis për ndërrimin ose mund ta bëni dhe vet.

Përshkrimi:
Sinjal pasqyre për VW Golf 5 dhe Passat

Përdorimi: I shkon çdo modeli të Golf5 pavarësisht vitit dhe modelit Passat

Montimi:
Rekomandohet autoservis për ndërrimin ose mund ta bëni dhe vet.

Be the first to review “Sinjal pasqyre për Golf 5 / Passat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Sinjal pasqyre për Golf 5 / Passat

1300 L1700 L (-24%)

Add to Cart