Sinjale parakolpi USA për Benz W203, W204, W211 dhe EVO

25 

In stock

Përshkrimi:
Sinjale parakolpi USA për Mercedes-Benz W203, W204, W211 dhe EVO

Përdorimi: Sinjale të cilat i kanë vetëm makinat e Amerikës dhe Kanadasë dhe nuk u shkojnë makinave të tjera.

Montimi:
Mund ta vendosni dhe vet pa qenë nevoja ta çoni makinën në servis.

Përshkrimi:
SInjale parakolpi USA për Mercedes-Benz W203, W204, W211 dhe EVO

Përdorimi: Sinjale të cilat i kanë vetëm makinat e Amerikës dhe Kanadasë dhe nuk u shkojnë makinave të tjera.

Montimi:
Mund ta vendosni dhe vet pa qenë nevoja ta çoni makinën në servis.

Be the first to review “Sinjale parakolpi USA për Benz W203, W204, W211 dhe EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Sinjale parakolpi USA për Benz W203, W204, W211 dhe EVO