Fshirëse xhami + Antifrizë dhuratë

1500 L2000 L (-25%)

In stock

Përshkrimi:
Fshirëse xhami cilësore për modele të ndryshme automjetesh +1 antifrizë dhuratë

Përdorimi: Përdorimi i tyre është i veçantë për çdo model makine, ndaj kur të kryeni porosinë sepecifikoni makinën, vitin dhe mundësisht një foto të kapses së fshirëses (sepse shpesh ndryshojnë)

Montimi:
Mund t’i montoni lehtësisht vet (nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në çdo moment dhe ne ju orientojmë për të bërë vendosjen siç duhet).

Përshkrimi:
Fshirëse xhami cilësore për modele të ndryshme automjetesh +1 antifrizë dhuratë

Përdorimi: Përdorimi i tyre është i veçantë për çdo model makine, ndaj kur të kryeni porosinë sepecifikoni makinën, vitin dhe mundësisht një foto të kapses së fshirëses (sepse shpesh ndryshojnë)

Montimi:
Mund t’i montoni lehtësisht vet (nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në çdo moment dhe ne ju orientojmë për të bërë vendosjen siç duhet).

Be the first to review “Fshirëse xhami + Antifrizë dhuratë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Fshirëse xhami + Antifrizë dhuratë

1500 L2000 L (-25%)

Add to Cart