Mbulesë makine Guard + antifrizë dhuratë

4500 L

In stock

Përshkrimi:
Mbulesa është cilësi shumë e mirë dhe rezistente në të 4 stinët. Mbulesa e mbron makinën tuaj nga

  • Bora / ngrica / akulli
  • Shiu / uji
  • Lagështira / kondesimi
  • I nxehti / pluhurat
  • Pjesa e brendshme me push!

Përdorimi: Kjo mbulesë është vetëm për autovetura. Mund ta përdorni gjatë pakrimit të makinës për ta mbrojtur nga kushtet atmosferike, gërvishtjet, etj.

Montimi:
Mund ta hapni lehtësisht si dhe mund ta mbyllini lehtësisht dhe ta vendosni në bagazh pasi nuk ju zë shumë hapsirë

Përshkrimi:
Mbulesa është cilësi shumë e mirë dhe rezistente në të 4 stinët. Mbulesa e mbron makinën tuaj nga:
❄️ Bora / ngrica / akulli
 Shiu / uji
Lagështira / kondesimi
☀️ I nxehti / pluhurat
 Pjesa e brendshme me push!

Përdorimi: Kjo mbulesë është vetëm për autovetura. Mund ta përdorni gjatë pakrimit të makinës për ta mbrojtur nga kushtet atmosferike, gërvishtjet, etj.

Montimi:
Mund ta hapni lehtësisht si dhe mund ta mbyllini lehtësisht dhe ta vendosni në bagazh pasi nuk ju zë shumë hapsirë

Be the first to review “Mbulesë makine Guard + antifrizë dhuratë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Mbulesë makine Guard + antifrizë dhuratë