Parakolp GTI për Golf 5

In stock

Përshkrimi:
Parakolp GTI për VW Golf 5. Parakolpi shitet i kompletuar me: maskarinë, grilat anësore dhe grilat qëndrore, frexhot e parakolpit dhe tapat e larjes së fenerëve.
Parakolpi ka material plastikë të butë, e cila bën të mundur që gjatë goditjeve të rikthehet në vend dhe nuk copëzohet.
Parakolpi është i lyer me bojë astar dhe kërkon lyerje në pigmentin e bojës së makinës.

Përdorimi: Parakolpi i shkon çdo golf 5 pavarësisht vitit të prodhimit.

Montimi:
Rekomandohen bojaxhi për lyerjen dhe vendosjen e tij.

Përshkrimi:
Parakolp GTI për VW Golf 5. Parakolpi shitet i kompletuar me: maskarinë, grilat anësore dhe grilat qëndrore, frexhot e parakolpit dhe tapat e larjes së fenerëve.
Parakolpi ka material plastikë të butë, e cila bën të mundur që gjatë goditjeve të rikthehet në vend dhe nuk copëzohet.
Parakolpi është i lyer me bojë astar dhe kërkon lyerje në pigmentin e bojës së makinës.

Përdorimi: Parakolpi i shkon çdo golf 5 pavarësisht vitit të prodhimit.

Montimi:
Rekomandohen bojaxhi për lyerjen dhe vendosjen e tij.

Be the first to review “Parakolp GTI për Golf 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Parakolp GTI për Golf 5