Mbështetëse krahu + antifrizë dhuratë

3500 L4000 L (-13%)

In stock

Përshkrimi:
Mbështetëse krahu universale e cila ju shkon mbi 90% të makinave, e pajisur me linjë USB dhe antifrizë dhuratë

Përdorimi: Para se të bëni porosinë tuaj, ju lutemi na dërgoni një foto tek pjesa e frenave të dorës në mënyrë që ne t'ju konfirmojmë nëse i shkon dhe sesi mund ta montoni.

Montimi:
Mund t’i montoni lehtësisht vet (nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në çdo moment dhe ne ju orientojmë për të bërë vendosjen siç duhet).

Përshkrimi:
Mbështetëse krahu universale e cila ju shkon mbi 90% të makinave, e pajisur me linjë USB dhe antifrizë dhuratë

Përdorimi: Para se të bëni porosinë tuaj, ju lutemi na dërgoni një foto tek pjesa e frenave të dorës në mënyrë që ne t’ju konfirmojmë nëse i shkon dhe sesi mund ta montoni.

Montimi:
Mund t’i montoni lehtësisht vet (nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në çdo moment dhe ne ju orientojmë për të bërë vendosjen siç duhet).

Be the first to review “Mbështetëse krahu + antifrizë dhuratë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Mbështetëse krahu + antifrizë dhuratë

3500 L4000 L (-13%)

Add to Cart