Pedale inoksi për Mercedes-Benz

2500 L3000 L (-17%)

In stock

Përshkrimi:
Pedale inoksi për modele të ndryshme Mercedes-Benz (manual dhe automate) w203, w204, w205, w211, w212, w164, w166, etj.

Përdorimi: Vendosen si kllufa dhe kanë kapset e veta

Montimi:
Mund t'i vendosni dhe vet lehtësisht

Përshkrimi:
Pedale inoksi për modele të ndryshme Mercedes-Benz (manual dhe automate) w203, w204, w205, w211, w212, w164, w166, etj.

Përdorimi: Vendosen si kllufa dhe kanë kapset e veta

Montimi:
Mund t’i vendosni dhe vet lehtësisht

Be the first to review “Pedale inoksi për Mercedes-Benz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Pedale inoksi për Mercedes-Benz

2500 L3000 L (-17%)

Add to Cart