Kriko për autovetura

1990 L2500 L (-20%)

In stock

Kriko universale për çdo model autoveture. Pesha që kriko suporton është deri në 1.5 ton.
Kriko është portative dhe mbyllet dhe ze shume pak vend ne bagazh.

Categories: ,

Kriko universale për çdo model autoveture. Pesha që kriko suporton është deri në 1.5 ton.
Kriko është portative dhe mbyllet dhe ze shume pak vend ne bagazh.

Be the first to review “Kriko për autovetura”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Kriko për autovetura

1990 L2500 L (-20%)

Add to Cart