Zinxhira bore

3000 L3500 L (-14%)

In stock

Përshkrimi:
Zinxhirë bore për modele të ndryshme autoveturash. Zinxhirët janë materail çelik dhe cilësor ç’ka i bënë udhëtimet tuaja në kohë të vështira tepër të sigurta!

Përdorimi: Zinxhirat mund t’i përdorni vetëm në vende me borë ose akull.
Kujdes: Përdorimi i zinxhirave në asfalt pa borë dëmton gomën dhe disqet!

Montimi:
Mund t’i montoni lehtësisht vet (nëse hasni vështirësi mund të na kontaktoni në çdo moment dhe ne ju orientojmë për të bërë vendosjen siç duhet).

Be the first to review “Zinxhira bore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Zinxhira bore

3000 L3500 L (-14%)

Add to Cart