Pajisje për pastrimin e fenerëve me avull

50 

In stock

Përshkrimi:
Pajisje për pastrimin e fenerëve me avull. Pastron fenerin 100% dhe e kthen si të ishte i ri.

Përdorimi: Pasi të keni pastruar fenerin paraprakisht me letër uji, më pas i kaloni avullin e krijuar nga makineria me solucionin përkatës. 1 solucion për pastrimin e fenerëve me avull është jetëgjatë dhe mund të zgjasë deri në pastrimin e fenerëve rreth 50 herë.

Montimi:
Mund ta aplikoni lehtësisht vet ju pa qenë nevoja për servis. Mund ta keni për përdorim personal ose për punë.

Përshkrimi:
Pajisje për pastrimin e fenerëve me avull. Pastron fenerin 100% dhe e kthen si të ishte i ri.

Përdorimi: Pasi të keni pastruar fenerin paraprakisht me letër uji, më pas i kaloni avullin e krijuar nga makineria me solucionin përkatës. 1 solucion për pastrimin e fenerëve me avull është jetëgjatë dhe mund të zgjasë deri në pastrimin e fenerëve rreth 50 herë.

Montimi:
Mund ta aplikoni lehtësisht vet ju pa qenë nevoja për servis. Mund ta keni për përdorim personal ose për punë.

Be the first to review “Pajisje për pastrimin e fenerëve me avull”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return any images.

Main Menu

Pajisje për pastrimin e fenerëve me avull