Transporti

Auto Aksesorë Albania siguron transport të shpejtë dhe të sigurt kudo në Shqipëri dhe rajon.
Gjatë tërheqjes së pakos ju keni gjithmonë të drejtën e hapjes së pakos dhe verifikimin e produktit përpara sesa të paguani.
Pakoja juaj gjithmonë është e shoqëruar me faturë fiskale(kupon tatimor) me vlerën reale të produktit.

 • Kosto e transportit për brenda vendit janë 0 lekë pasi mbulohet nga ana e kompanisë. 
 • Kosto e transportit në Kosovë është 5 euro
 • Kosto e transportit në Maqedonin e Veriut është 10 euro
 • Kosto e transportit në destinacione të tjera, varen nga vendndodhja, përmasat dhe pesha.

Kohëzgjatja e transportit

 • Transporti brenda Tiranës kryhet brenda 24 orëve
 • Transporti në rrethe kryhet brenda 24-48 orëve
 • Transporti në Kosovë kryhet brenda 3-5 ditëve
 • Transporti në Maqedoninë e Veriut kryhet brenda 5-7 ditëve.

Pagesa

Auto Aksesorë Albania ofron facilitete të shumta për sa i përketë pjesës së pagesës për produktin. Ofrohen 3 mënyra për pagesën për produktin e marrë:

 • Pagesa Cash pasi tërhiqni produktin nga posta/korrieri
 • Pagesë me PayPal nëpërmjet websitit www.autoaksesore.com
 • Pagesë me kartë nëpërmjet websitit www.autoaksesore.com

Sistemet tona të pagesave janë të sigurta dhe garantojnë sigurinë dhe privatësinë tuaj.

Main Menu